Informatie

Wat is N.E.I. ?

N.E.I. is een natuurgeneeskundige therapie en valt dan ook onder de natuurgeneeswijze.

N.E.I. is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. N.E.I. is een helende methode en heeft als doel om (onbewust) onverwerkte blokkades, opgeslagen in ons onderbewustzijn, die ervoor zorgen dat je uit balans bent, op te sporen en deze te integreren om zo de ontstane disbalans op te heffen.

N.E.I. is een snelle en effectieve manier om snel tot de kern van een probleem te komen, ongeacht of dat fysiek of mentaal van aard is. Met N.E.I. wordt als het ware de angel uit de onderliggende emotionele blokkade getrokken waardoor, een proces van heling in gang wordt gezet en klachten kunnen verdwijnen. Ook kunnen oude patronen doorbroken worden, of schadelijke effecten van o.a. stralingen (computers enz.), vaccinaties, voedingsmiddelen, etc. worden getraceerd.

Er wordt gekeken naar de oorzaken achter de klacht, het is niet enkel gericht op symptoombestrijding. N.E.I. is een methode die zeer geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen en waarmee binnen één tot enkele sessies mooie resultaten kunnen worden bereikt.

Bij inzet van N.E.I. hoeft de emotie niet te worden herbeleefd om tot een goed resultaat te komen.

N.E.I. zorgt voor totaal herstel of vermindering van lichamelijke klachten, een betere mentale sterkte, inzicht in oude patronen, belemmerende overtuigingen en (overgenomen) emoties.

Je leert jezelf beter kennen waardoor je bewuster met jezelf en je leven om kunt gaan.

 

N.E.I. sessie

Tijdens een sessie wordt eerst de hulpvraag besproken.

Daarna wordt met behulp van een Biotensor contact gemaakt met het onderbewustzijn waar ervaringen uit het verleden  en emotionele blokkades liggen opgeslagen.  Alles in het universum bestaat uit trillingen (energie). Ook alle organen hebben verschillende trillingen. Met de Biotensor wordt onderzocht op welk gebied fysieke en /of emotionele verstoringen zijn ontstaan. Op die manier wordt het duidelijk in welk orgaan of deel van het lichaam  de disbalans is. Daarna kan er getest worden welke behandeling het meest passend is.

Door contact te maken met het onderbewustzijn, kunnen onbewuste zaken in het bewustzijn komen  worden verwerkt, en op die manier worden geheeld. Dit heet integratie hierbij worden de linker en de rechter hersenhelft weer op elkaar afgestemd, zodat een emotie begrepen en verwerkt kan worden. Hierdoor ontstaat bewustzijn en inzicht, en wordt ruimte gecreëerd om verder te groeien.

Bij een gevoel van ‘vastlopen’ zonder duidelijke hulpvraag, kan er worden gemeten wat er het meest nodig is voor iemand om weer in balans te komen.

Elke meting is maatwerk en afgestemd op de persoonlijke wensen van een cliënt.

 

Ik heb mensen geholpen met

Energie

Alles in de wereld bestaat uit energie. Is jouw energie geblokkeerd? Dan kan ik jou hier mee helpen!

Gevoel

Heb jij het gevoel dat je teveel bezig bent in je hoofd? Kom gerust langs om een beter gevoel te krijgen.

Ontspanning

Krijgen je lichaam en geest niet de tijd om bij te komen? Dan stapelt spanning zich op. Ik help je graag om de ontspanning terug te vinden.

Eigenwaarde

Ik kan je helpen stevig te staan in de keuzes die je maakt, en dat deze goed voor je voelen!

Angst en stress

Angst is de heftigste emotie die er is, en kan veel negatieve gevolgen hebben.

Beter zelfbeeld

Liefde voor jezelf geeft ook een beter zelfbeeld.

 

Mijn verhaal

Mijn naam is Marian 58 jaar, ik ben bijna 30 jaar gelukkig getrouwd geweest, helaas ben ik in 2020 weduwe geworden. Ik heb twee lieve dochters en twee fijne schoonzoons. Ik ben in november 2020 oma geworden van een gezonde kleinzoon, Fos, en in maart 2023 oma van een meisje Lune. Ik heb altijd veel interesse gehad in aanvullende gezondheidszorg, en na de start van de ziekte van mijn man in 2017 ben ik ook opleidingen en workshops gaan doen. NEI is mijn uitgangspunt bij alle behandelingen. Vandaar uit kan ik, afhankelijk van de klacht, op een NEI protocol, een verzamelpuntcorrectie, een healing of een andere behandeling uitkomen.. Mijn praktijk is gevestigd in Enter in het mooie Twente.