Behandelingen

Welke behandelingen voer meer ik uit?

Verzamelpunt correctie

Wat is een Verzamelpunt?

De mens bestaat uit een complex elektrisch energiesysteem. Het middelpunt van dat energiesysteem is het Verzamelpunt, een zeer helder punt met intense energie. Bij de geboorte bevindt het Verzamelpunt zich in de navelstreek en gedurende de eerste zeven jaar verplaatst het zich naar boven. In de ideale situatie ligt het Verzamelpunt dicht bij de thymusklier (op het borstbeen, net boven het hart). Wanneer het tijdstip van overlijden nadert, zakt het Verzamelpunt weer in de richting van de navel.

Als het Verzamelpunt op de juiste plek ter hoogte van de thymus zit, ben je over het algemeen goed in balans.
Door gebeurtenissen in je leven die heel veel energie vragen (bv. stress, een trauma, ziekte e.d.) kan je Verzamelpunt echter verschuiven en ontstaat een verstoord energie -systeem, wat lichamelijke, emotionele, mentale, energetische, of psychische klachten tot gevolg kan hebben.

Wat is en wat doet een Verzamelpuntcorrectie?

Bij een Verzamelpuntcorrectie wordt je Verzamelpunt weer naar het middelpunt, op de thymus, teruggezet. Na correctie gaat de energie zonder afwijking door je lichaam stromen, waardoor organen beter gaan functioneren en je geestelijk en lichamelijk in balans komt.
De correctie kan een perfecte start en basis zijn voor herstel en kan ook toegepast worden voordat een therapie, operatie, of andere ingreep ondergaan wordt.
Vertrouwd zijn met de juiste locatie en het geregeld corrigeren van het Verzamelpunt kunnen je persoonlijke ontwikkeling versnellen en psychische en fysieke capaciteiten verbeteren.

Hoe gaat een Verzamelpuntcorrectie in zijn werk?

Voordat een correctie toegepast wordt, worden eerst kort wat vragen over de medische achtergrond gesteld, om zo een beeld te krijgen van waar het Verzamelpunt zich op dat moment waarschijnlijk bevindt.
Vervolgens wordt de locatie van het Verzamelpunt bepaald door het aftasten van de huid van het (ontblote) bovenlichaam, zowel op de borst als op de rug.
Wanneer het Verzamelpunt gelokaliseerd is, begint het verplaatsen ervan met een speciaal hand-geslepen kristal. In totaal zal het lokaliseren en corrigeren ongeveer 45 minuten in beslag nemen.
Sommige personen voelen niets na een correctie, anderen voelen zich direct opgelucht en ontspannen. Ook kun je je even wat duizelig voelen, of het even erg warm hebben. De stem kan anders klinken en vaak kijken mensen stralend uit de ogen.

De eerste drie dagen na een correctie is het verstandig rustig aan te doen en geen alcohol of geestverruimende middelen te gebruiken. Dit om te voorkomen dat het Verzamelpunt terugschiet naar de oude locatie. Ook kun je je wat grieperig of moe voelen en emoties kunnen heftiger zijn.

Een verzamelpunt correctie bestaat uit minimaal 3 behandelingen, het is belangrijk om te checken of het verzamelpunt nog op de juiste plek zit. Is het Verzamelpunt verschoven, dan wordt opnieuw een correctie uitgevoerd. Deze gaat sneller dan de eerste keer. Vaak is een maximum van 6 behandelingen voldoende. Na een nieuwe gebeurtenis of trauma kan opnieuw behandelen nodig zijn ook deze hebben vaak sneller resultaat.

Een verzamelpuntcorrectie kan een perfecte start en basis zijn voor herstel en balans op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau

 

Acces Bars®

Heb je het gevoel dat je hoofd vol zit, of  heb je veel onrust in je hoofd, dan is een Acces Bars® behandeling misschien iets voor jou.

Met Acces Bars® kun je snel weer rust in je hoofd ervaren.

Acces Bars® zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd. Acces Bars® is een heerlijke methode om van klachten af te komen, maar ook voor heerlijke ontspanning.

Een cadeautje voor jezelf.

Mensen die een Acces Bars® behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hoog-gevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Lijfkrachtherstel / systeemherstel 

Lijfkracht Herstel is een energetische therapie die in enkele behandelingen een verbetering van uw klachten kan bewerkstelligen, zowel bij acute als chronische klachten. De eerste behandeling bestaat uit een behandeling van de nek, de wervelkolom, de schouderbladen, en het bekken. Hierdoor kan langdurige pijn verholpen worden. Veel klachten ontstaan door een scheefstand of blokkade in dit gebied voornamelijk in het bekken. Door deze behandeling wordt het lichaam geactiveerd om met behulp van de eigen energie, kwalen en problemen in eigen tempo los te laten. Door te richten op de onderliggende oorzaak van de klacht behaalt de cliënt vaak grote resultaten in slechts een enkele of een aantal behandeling(en). De effectieve energetische behandeling is volkomen pijnloos en is bedoeld voor iedereen die hulp nodig heeft om van fysieke en emotionele pijn af te komen.

Kwantumkracht 

KwantumKracht is een energetische behandelmethode, die ons onderbewustzijn aanspreekt. Bij deze methode werken wij binnen het kwantumveld. In het kort is dit veld een immense data-bak aan informatie. Als wij hierop intunen laat het ons, trillend op subtiele frequenties, zien en voelen. In reactie op dit contact met en in het veld ruimen ons lichaam en onze geest op wat voor dat moment mogelijk is.

KwantumKracht bestaat uit 2 onderdelen:
KwantumReset
Dit proces reset het hele energetische systeem. Het verzamelpunt, de auralagen en de chakra’s zetten zich terug naar de originele blauwdruk en je systeem ruimt blokkades op. Jouw systeem bepaalt wat het los laat.

KwantumReis
De reis doen we op specifieke thema’s en op lichamelijke, emotionele en psychische klachten. Je kunt hierdoor klachten op jou tempo verminderen, loslaten.

Kwantumveld

Het kwantumveld is alle informatie om ons heen in een onzichtbaar veld. Het bevat alle informatie van alles wat er ooit is geweest, nu is en nog zal gebeuren. Het wordt ook wel het veld van mogelijkheden genoemd. Tijd bestaat eigenlijk niet. Verleden, heden en toekomst komt samen in het nu, het heden.

Vanuit intentie kun je met dit veld werken. Alle informatie komt naar je toe, als je erom vraagt. Via dit kwantumveld zijn we ook allemaal met elkaar verbonden.

We hebben allemaal toegang tot dezelfde informatie. Op ieder ogenblik gaat er een oneindige hoeveelheid informatie door je heen. Je hersenen fungeren als een filtermechanisme door de informatie te selecteren die ze als relevant beschouwen. Op die manier decoderen en analyseren wij direct de inkomende signalen om informatie te krijgen die nuttig voor ons is. Deze moet voor ons worden ontcijferd om betekenis te krijgen. Onze persoonlijke werkelijkheid is subjectief.

Kwantumbewustzijn

Problemen ontstaan vaak op het moment dat we door conditioneringen en beperkende overtuigingen van ons zelf afwijken of ons beperken. Via je hart ben je verbonden met je kwantumbewustzijn. Wij gebruiken maar een paar procent van onze totale vermogens. We kunnen alles creëren wat we ook willen. Alleen je eigen fantasie kan je daarbij begrenzen. Kwantumbewustzijn gaat om het erkennen van je ongelimiteerde potentieel en het inzetten daarvan in de praktijk. Genezing vindt plaats zonder dat het bewuste ik daaraan deelneemt. Daarom is KwantumKracht zo krachtig!

Kwantumkracht is ontwikkeld door Alice van den Berg en Marjolein van der Burgt.

Fysieke klachten

 • Epilepsie

 • Vermoeidheid

 • Weerstand opbouwen

 • Testen op aanwezigheid schimmels, bacteriën virussen waaronder Corona.

 • Vaccinatieklachten gedeeltelijk of geheel reduceren.

Chronische ziekten

 • Prikkelbare darm
 • Migraine
 • Diabetes
 • Reuma
 • Tinnitus

Ernstige ziekten

 • Kanker
 • MS
 • Auto-Immuunziekten

Emotiele klachten

 • Angsten
 • Onzekerheid

Kom meer te weten

Staat de klacht die jij ervaart er niet bij en ben jij nou benieuwd of ik wat voor jou kan betekenen? Of zit je nog met een aantal vragen? Neem dan gerust contact met mij op.